4H-Yritykset

Voipaalan alueelle etsitään nuorta 4H-yrittäjää tai useampia perustamaan pientä paikallisia tuotteita myyvää puotia! 

[9.4.2021] Pientä tienestiä puodin pitämisestä kesän aikana varmaankin onnistuisi itselleen saamaan, ja mikä kivointa, pääsisi itse suunnitelemaan ja toteuttamaan yritystoimintaa. Mikäli ajattelisit, että sinulla voisi olla tämmöisen uuden jutun aloittamiseen sopivaa tarmoa ja halua sitoutua pitämään puotia auki, voit kysellä lisää 4H-yrittämisestä 4H-yhdistyksen Annalta, p. 0449774297 (tai anna.rautio@4h.fi) ja puoti-ideasta tarkemmin Voipaalan Kartanokahvilan yrittäjältä Heliltä, p. 0407306699. Voit myös täyttää lomakkeen täällä, niin otamme sinuun yhteyttä. Täytäthän lomakkeen viimeistään 25.4.!

Valkeakoskella toimii useita nuorten 4H-yrityksiä, jotka myyvät osaamisensa mukaan erilaisia palveluita tai itse tehtyjä tuotteita. 4H-yrittäjät ovat 13-28-vuotiaita nuoria, jotka pyörittävät harrastustoimintana pienimuotoista omaa yritystä.

<< Sivupalkista pääset kunkin 4H-yrityksen omalle esittelysivulle.

 

Täältä löydät ohjeet 4H-yrittäjälle ja 4H-yrittäjäksi aikovalle

Haluaisitko  4H-Yrittäjäksi? Jos olet 13 vuotta täyttänyt ja haluaisit perustaa oman yrityksen, voit osallistua 4H-yrityskurssille tai ruveta 4H-yrittäjäksi myös omatoimisesti. Katso lisää 4H-Yrityksen perustamisesta täältä.