4H-Yritykset

4H-yrittäjät ovat 4H-yhdistyksen kouluttamia 13-28 -vuotiaita paikkakuntalaisia nuoria, jotka haluavat pyörittää omaa pienimuotoista bisnestä. He ovat käyneet 4H-Yrityskurssin ja saavat tukea yrityksensä pyörittämiseen 4H-yhdistykseltä ja omalta yritysohjaajaltaan. 4H-Yrittäjältä voit tilata monenlaista palvelua. 

Tutustu tarkemmin 4H-Yrittäjiin ja tilaa palveluita!

 

 


HAE NYT MUKAAN KESÄN 2018 KIOSKIYRITTÄJÄKSI

Oletko haaveillut oman kahvilan tai kioskin pitämisestä? Haluaisitko kokeilla mitä se oikeasti vaatisi? 

Haemme nyt kahta 3-5 nuoren porukkaa perustamaan omaa kioskikahvilayritystä Apian uimarannan kioskille kesäkuuksi. Toivomme nuorilta 15-19 vuoden ikää, mutta ei haittaa jos joku porukasta on vähän nuorempi tai vanhempikin (13-28-vuotias). 

Nuoret saavat käyttöönsä kioskin tilat kahdeksi viikoksi per ryhmä. Autamme laatimaan liiketoimintasuunnitelman, omavalvontasuunnitelman ja muut ennakkosuunnitelmat myyntituotteiden hinnoittelusta mainostukseen, ja tuemme myös käytännön kioskityössä. Neuvomme myös verojen maksussa ja muissa yrittäjän työn virallisissa asioissa.

4H-yrittäjänä olet siis oma pomosi ja saatte pitää yrityksenne tuoton itsellänne.

Mikäli hakijoita on useita, valitsemme mukaan parhaan yritysidean! Miettikää siis, millainen kioskinne yritysidea voisi olla: pidättekö vohvelikahvilaa, smoothie-baaria vai keksittekö ehkä jotain aivan muuta? Kioskilla voi järjestää myös pienimuotoista ohjelmaa.

Hakekaa mukaan täyttämällä huolella hakulomake, joka löytyy täältä.