4H-yrityskurssi

4H-yrityskurssia järjestetään Valkeakoskella harvakseltaan, koska omaa yritystä ei useinkaan ole perustamassa kovin montaa nuorta samaan aikaan. Kursseja järjestetään jonkin verran myös etänä, jolloin voit osallistua myös vaikkapa toisen paikkakunnan järjestämään koulutukseen. Kysele mahdollisuutta 4H-yhdistyksestä. Yhteystiedot löydät täältä.

 

Verkkokoulutus

Voit perehtyä 4H-yrittämiseen myös itsenäisesti verkkokoulutuksessa. Koulutuksen materiaalina on mm. videoita ja selkeitä kirjallisia tehtäviä, että oppiminen itsenäisesti olisi mahdollisimman helppoa ja hauskaa! Kurssilla opit tärkeitä yrittäjyyteen liittyviä taitoja, kuten talouden suunnittelua, kirjanpitoa ja verotusta, yrityksen viestintää- ja markkinointia sekä raportointia. Voit käydä koulutuksen myös vaikka et olisi vielä varma haluatko perustaa omaa 4H-yritystä. Koulutus on ilmainen eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan meille mikäli haluat aloittaa verkkokoulutuksen niin autamme sinua tarvittaessa.

NÄIN PÄÄSET VERKKOKOULUTUKSEEN:

  1. Tehtävien tekemiseen tarvitset tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden.
  2. 4H-yrityskoulutuksen sivut löytyvät osoitteesta http://my.priimalms.com/4h
  3. Luo itsellesi käyttäjätunnus etusivun “Rekisteröidy / Ilmoittaudu” napin kautta (4H-logon alapuolella).
  4. Syötä tiedot ja saat sähköpostiisi tunnukset järjestelmään.
  5. Kirjaudu tunnuksilla koulutukseen.
  • HUOM!! Tunnuksesi ovat voimassa kuukauden niiden luomisesta, tänä aikana sinun tulee suorittaa 4H-yrityskoulutus verkossa kokonaan!
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.