Ympäristöpalvelu

4H-yhdistyksen nuoria työllistävä ympäristöpalvelu tarjoaa:

Roskankeräysjoukot

Koulutamme ja ohjaamme reippaita paikkakuntalaisia nuoria roskankeräystehtäviin. Roskankeräyksen voi tilata vaikka asukasyhdistys, yksityinen tiekunta tai tapahtumajärjestäjä erilaisten ulkoalueiden siistinä pitämiseen. Saadaan paikat siistiksi ja samalla nuorille niitä paljon kaivattuja työmahdollisuuksia!

Tuntitaksa 17e/tunti (sis. alv 24 %). 4H-yhdistys hoitaa työnantajan velvoitteet.Tilaukset numerosta 044-9774297 (miel. arkisin klo 9-12).

Järjestämme myös roskankeräystempauksia ja lainaamme roskankeräyspihtejä esim. koululuokkien omia roskankeräystempauksia varten. 

 

Lajitteluneuvonta tapahtumiin

Oletko järjestämässä isompaa tapahtumaa, josta syntyy paljon jätettä? Mitä jos tilaisitkin jäteyhtiöltä useamman eri jakeen roska-astian roskien lajittelua varten ja 4H-yhdistyksestä koulutettuja nuoria neuvomaan tapahtumayleisöä lajittelussa. Näin saadaan käyttökelpoinen materiaali uudelleenkäyttöön ja tapahtuman ympäristövaikutuksia positiivisempaan suuntaan.  Soita ja kysy lisää! p. 0465751324.

 

Materiaalikeräykset

Järjestämme myös erilaisia materiaalikeräyksiä, joiden tehtävissä työllistyy nuoria. Katso lisää lannoitesäkkikeräyksestä ja AIV-liuosastiakeräyksestä niiden omilta sivuilta. 

 

 

---

Kehitämme uutta ympäristöpalvelua osana EU-rahoitteista Ympäristöperhoset–hanketta. Tilaamalla palvelua olet mukana työllistämässä paikkakunnan nuoria ja vähentämässä ympäristön roskaantumista!

Ympäristöpalvelua kehitetään vuosina 2018-2019 EU-rahotteisessa Ympäristöperhoset-hankkeessa