Jäseneksi

Liity Valkeakosken 4H-yhdistyksen jäseneksi ja tule mukaan toimintaan!

Myös aikuiset voivat liittyä jäseneksi ja tukea näin toimintaa.

Täytä jäsenlomake osoitteessa liity.4h.fi

Jäsenmaksu on 35€/vuosi, perhejäsenmaksu 70€. Yhdellä perhemaksulla jäseniksi voivat liittyä kaikki saman talouden aikuiset ja lapset, kuudesta ikävuodesta ylöspäin. Jäsenmaksu on voimassa liittymiskuukauden alusta vuoden eteenpäin.

Jäsenenä olet tapaturmavakuutettu 4H-toimintaan osallistuessasi ja saat valtakunnalliset jäsenedut sekä alennusta paikallisista osallistumismaksuista mm. loma-aikojen kerhoissa.

Muistaa pitää tietosi ajantasaisina

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi kännykkänumerosi tai huoltajan yhteystiedot ovat muuttuneet. Tietojesi muokaamisen voit tehdä osoitteessa oma.4h.fi  Kirjautuminen palveluun toimii jäsenrekisteriin ilmoittamallasi sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, kerholaisten osalta kirjautumistietona toimivat huoltajan tiedot.

SAIN JÄSENLASKUN, MITEN TOIMIN?

Mikäli jatkat tai lapsesi jatkaa jäsenenä alkavalla kaudella, maksa saamasi jäsenlasku. Näin varmistat paikan kivassa 4H-kerhotoiminnassa ja saat kauden jäsenedut.

Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä, voit ilmoittaa siitä meille alla olevalla lomakkeella tai erota jäsenyydestä itse osoitteessa oma.4h.fi. Laskun voi jättää maksamatta, se ei mene perintään.

Mikäli laskussa oli vääriä tietoja, päivitäthän ne osoitteessa oma.4h.fi. Samasta osoitteesta voi ladata 4H-jäsenkortin omaan puhelimeen. Kerholaisten osalta kirjautuminen onnistuu huoltajan tiedoilla.

Haluan päättää jäsenyyteni/lapseni jäsenyyden 4H-yhdistyksessä