Jäseneksi

Mitä 4H:n jäsenyys tarkoittaa?

4H on sen jäseniä varten ja järjestää jäsenilleen toimintaa! 4H-yhdistyksen jäsenenä lapsi tai nuori pääsee osallistumaan yhdistyksen järjestämään toimintaan.Toimintaa on kaikenikäisille kerholaisista työllistettyihin nuoriin ja 4H-yrittäjiin. Myös aikuiset voivat liittyä jäseniksi ja tulla mukaan toimintaan esimerkiksi kerhonohjaajiksi tai yritysneuvojiksi nuorille. 4H-yhdistyksen jäsenyys tarjoaa siis mahdollisuuden harrastaa, työllistyä ja oppia monenlaista edullisella vuosimaksulla.

4H tarjoaa jäsenetuja. Paikallisen toiminnan lisäksi 4H:n jäsenkortilla saa myös jäsenetuja esimerkiksi erilaisissa lomakohteissa (>> valtakunnalliset jäsenedut 4H-liiton sivuilla).

4H-yhdistyksessä jäsenet saavat päättää. 4H toimii voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen muodossa. Kuten kaikessa yhdistystoiminnassa, myös 4H:ssa sen jäsenillä on halutessaan mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan sen vuosikokouksessa. 4H:ssa voi siis halutessaan opetella myös yhdistystoimintaan osallistumista.

4H:n jäsenyys ei sido mihinkään ja sen voi päättää halutessaan milloin vain.

Täytä jäsenlomake osoitteessa liity.4h.fi ja tule mukaan!

Jäsenmaksu on 35€/vuosi, perhejäsenmaksu 70€. Yhdellä perhemaksulla jäseniksi voivat liittyä kaikki saman talouden aikuiset ja lapset, kuudesta ikävuodesta ylöspäin. Jäsenmaksu on voimassa liittymiskuukauden alusta vuoden eteenpäin.

Muistaa pitää tietosi ajantasaisina

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi kännykkänumerosi tai huoltajan yhteystiedot ovat muuttuneet. Tietojesi muokaamisen voit tehdä osoitteessa oma.4h.fi  Kirjautuminen palveluun toimii jäsenrekisteriin ilmoittamallasi sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, kerholaisten osalta kirjautumistietona toimivat huoltajan tiedot.

SAIN JÄSENLASKUN, MITEN TOIMIN?

Mikäli jatkat tai lapsesi jatkaa jäsenenä alkavalla kaudella, maksa saamasi jäsenlasku. Näin varmistat paikan kivassa 4H-kerhotoiminnassa ja saat kauden jäsenedut.

Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä, voit ilmoittaa siitä meille alla olevalla lomakkeella tai erota jäsenyydestä itse osoitteessa oma.4h.fi. Laskun voi jättää maksamatta ilman sen kummempia seuraamuksia. Laskusta tulee yksi muistutus, siitä ei tarvitse välittää.

Mikäli laskussa oli vääriä tietoja, päivitäthän ne osoitteessa oma.4h.fi. Samasta osoitteesta voi ladata 4H-jäsenkortin omaan puhelimeen. Kerholaisten osalta kirjautuminen onnistuu huoltajan tiedoilla.

Haluan päättää jäsenyyteni/lapseni jäsenyyden 4H-yhdistyksessä