Jäseneksi

Tule mukaan 4H-yhdistyksen toimintaan ja liity jäseneksi!

Myös aikuiset voivat liittyä jäseneksi ja tukea näin toimintaa.

Jäsenmaksu on 35€, perhejäsenmaksu 70€. Yhdellä perhemaksulla jäseniksi voivat liittyä kaikki saman talouden aikuiset ja lapset, kuudesta ikävuodesta ylöspäin. Jäsenmaksukausi on 1.9.-31.8, eli samalla maksulla voit olla mukana toiminnassa syksystä seuraavan kesän loppuun saakka.

Jäsenenä olet tapaturmavakuutettu 4H-toimintaan osallistuessasi ja saat valtakunnalliset jäsenedut sekä alennusta paikallisista osallistumismaksuista mm. loma-aikojen kerhoissa. Lukuvuoden aikaisissa kerhoissa jäsenmaksu toimii samalla osallistumismaksuna.

Täytä alla oleva lomake ja tule mukaan!

Jäseneksi liittyminen onnistuu myös kerhoilmoittautumisen yhteydessä täyttämällä kerhon ilmoittautumislomake.

SAIN JÄSENLASKUN, MITÄ TEEN?

Mikäli haluat olla jäsenenä alkavalla kaudella, maksa saamasi jäsenlasku. Näin varmistat paikkasi kivassa 4H-kerhotoiminnassa ja saat kauden jäsenedut. Myös 4H-yrittäjinä toimivilla tulisi olla jäsenmaksu maksettuna.

Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttäsi, voit jättää laskun maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli jätät laskun maksamatta, päätämme jäsenyytesi automaattisesti.