Tietoa jäsenlaskutuksesta!

21.10.2015

Suomen 4H-liitto on siirtynyt syksyllä 2015 valtakunnalliseen jäsenmaksujen laskuttamiseen. Aiemmin 4H-yhdistykset hoitivat jäsenlaskutuksen itse. Uudella järjestelmällä pyritään helpottamaan yhdistysten työmäärää.

Jokaiselle toiminnassa mukana olevalle ja jäsenmaksun edellisenä vuonna maksaneelle tulee kotiin jäsenlasku. Jäsenyys on vapaaehtoinen, ja maksamalla jäsenmaksun jäsenyytesi on voimassa ensi vuoden elokuulle saakka. Esimerkiksi koulukerholaiset voivat siis halutessaan liittyä jäseniksi maksamalla tämän laskun. Teemakerholaisille ja 4H-yrittäjille jäsenyys sen sijaan on oltava voimassa jos toimintaan osallistuu, koska jäsenyyteen sisältyy näiden kerholaisten ja yrittäjien tapaturmavakuutus. Koulukerholaiset on vakuutettu koulun puolesta.

Mikäli et halua olla 4H-yhdistyksen jäsen, voit jättää laskun maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli jäsenlaskun saanut ei maksa jäsenmaksuaan, jäsenyys ei tule voimaan alkavalla kaudella. Jäsenlasku ei mene perintätoimistolle. Mahdollisista muistutuslaskuistakaan ei siis tarvitse välittää.

Uusi järjestelmä vaatii muutaman kuukauden totuttelun, pahoittelemme mahdollista sekavuutta!

Jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta, ota yhteyttä 4H-yhdistykseen, p. 0465751324, tai valkeakoski [at] 4h.fi.