Nuorten työllistäminen


Voit auttaa meitä työllistämään nuoria tilaamalla palveluita!

 

Duuniringistä voit tilata nuoren avuksi kodin ja pihan pieniin töihin. 4H toimii nuorten työnantajana.  Työ maksetaan laskulla tehtyjen tuntien mukaan ja on kotitalousvähennyskelpoista.

Seniorityössä nuoret vierailevat  valkeakoskelaisissa vanhainkodeissa, ja piristävät ikäihmisten arkea. Nuorten palkkakuluja toimintaan ovat lahjoittaneet useat yritykset ja säätiöt. Myös yksityinen ihminen voi tilata nuoren ulkoiluseuraksi vanhainkotiin tai kotona asuvalle läheiselleen.

Ympäristöperhosten toiminnassa nuoret toimivat itse ympäristön hyväksi erilaisissa tehtävissä. Voit tilata nuoria avuksi esimerkiksi roskien keruuseen. Ympäristöperhoset järjestävät toimintaa myös kouluille.

Nuorille löytyy tekemistä myös kerhonohjaajana monenlaisissa kerhoissa. Lisäksi nuori voi perustaa oman 4H-yrityksen ja työllistää näin itsensä.


 

Nuori, etsitkö töitä?

Tarkkaile avoimien työpaikkojen ilmoituksiamme tällä sivulla! Pääosin uusia nuoria haetaan mukaan syyskauden alussa ja kevätkauden alussa.

Jos avoimia paikkoja ei ole, voit täyttää myös avoimen hakemuksen, niin otamme sinuun yhteyttä kun tarvetta tekijöille taas on!

Työllistämme pääosin 15-18 vuotta kunakin vuonna täyttäviä, mutta myös 14 vuotta täyttävä voi hakea mukaan huoltajan luvalla. Kerhonohjaajaksi haluavien tulisi olla täyttänyt vähintään 15 vuotta.

Mikäli mitään hommia ei ole tiedossa, voit aina perustaa oman 4H-yrityksen ja työllistää itse itsesi. Yrittäjänä sinuun tulee olla täyttänyt vähintään 13 vuotta. 

AVOIMET TYÖPAIKAT:

 

Roskankeruupartio, 10 paikkaa

Haku on päättynyt.

 

Jättipalsamin kitkentä, 10 paikkaa

Haku on päättynyt.