Nuorten työllistäminen

Työllistämme vuosittain noin 50 nuorta erilaisissa tehtävissä. Voit jeesata meitä työllistämään nuoria tilaamalla palveluita. Yritys voi tukea meitä myös osallistumalla 4H:n kesätyöhaasteeseen!


Duuniringistä voit tilata nuoren avuksi kodin ja pihan pieniin töihin. 4H toimii nuorten työnantajana.  Työ maksetaan laskulla tehtyjen tuntien mukaan ja on kotitalousvähennyskelpoista.

Ympäristöpalvelu tarjoaa apua roskankeräyksen ja lajitteluneuvonnan tehtäviin vaikka tapahtumajärjestäjille tai omakotiyhdistyksille. Järjestämme myös maataloustuottajille ilmaisia lannoitesäkkikeräyksiä ja aiv-liuosastioiden keräyksiä, jotta maatalouden muovi saadaan uusiokäyttöön. 

Seniorityössä nuoret vierailevat  valkeakoskelaisissa vanhainkodeissa, ja piristävät ikäihmisten arkea. Nuorten palkkakuluja toimintaan ovat lahjoittaneet useat yritykset ja säätiöt. Myös yksityinen ihminen voi tilata nuoren ulkoiluseuraksi vanhainkotiin, esimerkiksi lahjakortilla.

Nuorille löytyy tekemistä myös kerhonohjaajana monenlaisissa kerhoissa. Lisäksi nuori voi perustaa oman 4H-yrityksen.


 

Nuori, etsitkö töitä?

Duunirinki ja Seniorityö sopivat hyvin koulun tai opiskelun ohessa tehtäviksi. Kumpaankin tarvitset reippaan ja avoimen mielen kohdata erilaisia ihmisiä, erityisesti vanhuksia, ja duuniringissä pääset näyttämään taitosi myös koti- ja pihatöissä. Lisäksi sinun tulee olla vähintään 14-vuotias.

Kaikkiin töihin on erillinen haku, josta ilmoitetaan erikseen. Ennen töiden alkua on lyhyt koulutus, jonka käytyäsi pääset aloittamaan työt.

Tsekkaa myös kerhonohjaajan tehtävät, siitäkin maksetaan palkkio.

Kesätyöpaikat 2019: Valitettavasti kesäksi 2019 ei vielä ole tiedossa haettavia paikkoja. 4H-kesätyöhaaste on kuitenkin meneillään ja toivomme voivamme järjestää joitain kesätyöpaikkoja tulevalle kesälle. Ilmoitamme avoimista paikoista aina näillä sivuilla. 

Jos et löydä kesätyöpaikkaa, voit aina perustaa 4H-yrityksen, eli työllistää itsesi esim. leikkaamalla nurmikoita, tarjoamalla kotisiivouspalvelua tai vaikka koiranulkoilutusapua lähialueellasi. Lue lisää täältä!