Nuorten työllistäminen


AVOIMET TYÖPAIKAT:

 

Nuoria mukaan Ympäristöperhosten toimintaan ilmasto-oppituntien pitäjiksi

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Ympäristöperhoset ovat nuoria, jotka toimivat monin eri tavoin ympäristön hyväksi ja saavat työstä palkkaa. Haemme nyt mukaan uusia ympäristötoiminnasta kiinnostuneita nuoria erityisesti syyskauden ilmasto-oppituntien pitäjiksi yläkouluille! Toki toiminnassa voi sitten halutessaan jatkaa pidempäänkin.

 

 

Palkkaamme nuoria ulkoiluavuksi ikäihmisille

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

4H-yhdistyksen seniorityössä vieraillaan kerran viikossa ikäihmisten ryhmäkodilla ja viedään asukkaita ulkoilemaan. Työtä on kerralla tunnin verran ja se sopii hyvin koulun oheen. Vierailuaika on yleensä klo 15-18 välillä ja voidaan sopia nuoren oman aikataulun mukaan.


 


Voit auttaa meitä työllistämään nuoria tilaamalla palveluita!

 

Duuniringistä voit tilata nuoren avuksi kodin ja pihan pieniin töihin. 4H toimii nuorten työnantajana.  Työ maksetaan laskulla tehtyjen tuntien mukaan ja on kotitalousvähennyskelpoista.

Seniorityössä nuoret vierailevat  valkeakoskelaisissa vanhainkodeissa, ja piristävät ikäihmisten arkea. Nuorten palkkakuluja toimintaan ovat lahjoittaneet useat yritykset ja säätiöt. Myös yksityinen ihminen voi tilata nuoren ulkoiluseuraksi vanhainkotiin tai kotona asuvalle läheiselleen.

Ympäristöperhoset -toiminnassa nuoret jalkautuvat erilaisiin ympäristöpalvelu- ja ympäristökasvatustehtäviin, innostavat ja kannustavat ihmisiä toimimaan ympäristön puolesta ja toimivat myös itse. Voit tilata Ympäristöperhosia esim. roskankeräys- tai lajitteluneuvontatehtäviin vaikka tapahtumaan. Ympäristöperhoset järjestävät toimintaa myös kouluille.

Järjestämme myös maataloustuottajille ilmaisia lannoitesäkkikeräyksiä ja aiv-liuosastioiden keräyksiä, jotta maatalouden muovi saadaan uusiokäyttöön. Osallistumalla keräyksiin tuet paikallista 4H-nuorisotyötä!

 

Nuorille löytyy tekemistä myös kerhonohjaajana monenlaisissa kerhoissa. Lisäksi nuori voi perustaa oman 4H-yrityksen ja työllistää näin itsensä.


 

Nuori, etsitkö töitä?

Duunirinki ja Seniorityö sopivat hyvin koulun tai opiskelun ohessa tehtäviksi. Kumpaankin tarvitset reippaan ja avoimen mielen kohdata erilaisia ihmisiä, erityisesti vanhuksia, ja duuniringissä pääset näyttämään taitosi myös koti- ja pihatöissä. Lisäksi sinun tulee olla vähintään 14-vuotias. Ympäristöperhosille on töitä sekä koulun ohessa, että kesälomalla. 

Voit täyttää avoimen hakemuksen, niin otamme sinuun yhteyttä kun tarvetta tekijöille taas on!

Lisäksi voit tulla mukaan kerhonohjaaksi, siitäkin maksetaan palkkio. Uusia kerhoja aloitetaan yleensä vain syksyllä, eli kannattaa olla yhteyksissä viimeistään elokuun alussa. 

Ja mikäli mitään hommia ei ole tiedossa, voit aina perustaa oman 4H-yrityksen. Yrittäjänä sinuun tulee olla täyttänyt vähintään 13 vuotta.