Nuorten työllistäminen

Työllistämme vuosittain noin 40 nuorta erilaisissa tehtävissä. Voit jeesata meitä työllistämään nuoria tilaamalla palveluita.


Duuniringistä voit tilata nuoren avuksi kodin ja pihan pieniin töihin. 4H toimii nuorten työnantajana. Tuntitaksa nuorten tekemälle työlle on 17e/h (sis. alv) ja työ on kotitalousvähennyskelpoista. 

Uusi Ympäristöpalvelu tarjoaa apua roskankeräyksen ja lajitteluneuvonnan tehtäviin vaikka tapahtumajärjestäjille tai omakotiyhdistyksille. Tilaukset mielellään arkisin klo 9-12 p. 0449774297.

Ympäristöpalveluna järjestämme myös mm. lannoitesäkkikeräyksiä ja aiv-liuosastioiden keräyksiä, jotta maatalouden muovi saadaan uusiokäyttöön. 

Lahjakortilla voit antaa lahjaksi nuoren tekemää siivous- tai muuta koti- tai pihatyötä, vaikkapa kotonaan asuvalle vanhukselle.

 

Muut työmahdollisuudet 4H-yhdistyksessä:

 

Seniorityössä nuoret vierailevat  valkeakoskelaisissa vanhainkodeissa, ja piristävät ikäihmisten arkea. Nuorten palkkakuluja toimintaan ovat lahjoittaneet useat yritykset ja säätiöt. Myös yksityinen ihminen voi tilata nuoren ulkoiluseuraksi vanhainkotiin, esimerkiksi lahjakortilla.

Työllistämme nuoria myös Apian kesäkioskilla. Voit tukea toimintaa ostamalla kiskalta kahvin ja jätskit. 

Nuorille löytyy tekemistä myös kerhonohjaajana monenlaisissa kerhoissa. Lisäksi nuori voi perustaa oman 4H-yrityksen.


 

Nuori, etsitkö töitä?

Duunirinki ja Seniorityö sopivat hyvin koulun tai opiskelun ohessa tehtäviksi. Kumpaankin tarvitset reippaan ja avoimen mielen kohdata erilaisia ihmisiä, erityisesti vanhuksia, ja duuniringissä pääset näyttämään taitosi myös koti- ja pihatöissä. Lisäksi sinun tulee olla vähintään 14-vuotias.

Kaikkiin töihin on erillinen haku, josta ilmoitetaan erikseen. Ennen töiden alkua on lyhyt koulutus, jonka käytyäsi pääset aloittamaan työt.

Tsekkaa myös kerhonohjaajan tehtävät, siitäkin maksetaan palkkio.

AVOIMET TYÖPAIKAT NUORILLE:

 

VUODEN 2018 KESÄTYÖHAKU ON PÄÄTTYNYT.

VIELÄ EHDIT PERUSTAA OMAN 4H-YRITYKSEN ja tulla yrittäjäksi vaikka Apian kioskille. Haku päättyy 15.4. Lue lisää täältä.