Työelämätaidot ja kiertotalous -kurssi toisen asteen opiskelijoille 14.11. ja 21.11. Ilmoittaudu mukaan!

29.10.2018

Järjestämme osana 4H-liiton "Bio- ja kiertotalous 4H-akatemiassa" -hanketta ilmaisen työelämätaito- ja kiertotalousaiheisen kurssin lukio- ja ammattikouluikäisille. Ilmoittautuminen kurssille on käynnissä! 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu mukaan!

 

Työelämätaidot ja kiertotalous -kurssi

ke 14.11. klo 12-15 ja ke 21.11. klo 12-15

Valkeakosken HAMK:lla

Askarruttaako tuleva työelämä? Haluatko oppia lisää työnhausta esim. kesätyön hakua varten?  Kiinnostaako kiertotalous ja maailman pelastaminen turhalta muovilta?

Kurssilla teemme luentotyyppisen opetuksen lisäksi konkreettisia ja toiminnallisia harjoituksia esimerkiksi työnhausta ja työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää ja saada töitä, vaikkapa kesätyöpaikka ensi kesäksi. Lisäksi kuulet kiertotaloudesta ja siitä miten se näkyy nykypäivän ja tulevaisuuden työelämässä. Miten voin työllistyä alalle, joka käyttää resursseja järkevästi ja parantaa maailmaa? Millaisia taitoja tulevaisuuden työelämässä tarvitaan?

Kurssilla vierailee asiantuntija uusiomuovien edelläkävijä Amerplastista, jolla on käytännön kokemusta siitä, kuinka kierrätysjätteestä ja biopohjaisista materiaaleista valmistuu uusia tuotteita muovia korvaamaan.

Kurssin järjestää Valkeakosken 4H-yhdistys.

Ilmoittaudu mukaan kurssille laittamalla sähköpostia: anna.rautio@4h.fi . Kurssi on ilmainen ja tarkoitettu toisen asteen opiskelijoille. Mukaan mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta!