Haemme aikuista ohjaajaa ohjaamaan 4H-yritystä kesäksi perustavia nuoria yritystaipaleensa alkuun!

29.3.2021

Valkeakosken 4H-yhdistys etsii aikuista ohjaajaa ohjaamaan 4H-yritystä kesäksi perustavia nuoria yritystaipaleensa alkuun. Työ sisältää nuorten henkilökohtaista neuvotaa ja kevään yrityskurssin vetämisen nuorille, sekä monenlaista 4H-yritystoiminnan järjestelyä ja nuorten toiminnan tukemista.

Työssä tarvitaan osaamista nuorten ohjaamisesta ja kykyä omaksua melko nopeasti 4H-yrityksen viralliset kiemurat ja kurssitusten sisällöt. Voit katsoa nettisivuiltamme täältä, millaisia asioita nuorten yrittäjänalkujen kanssa pyöritellään.

Työ on osa-aikainen ja sijoittuu pääasiallisesti huhti-, touko- ja kesäkuun ajalle, jolloin suunniteltu työaika olisi 50 %, ja osa loppukesään ja hieman myös koulujen alun jälkeen. Työajat voidaan sopia tehtävään valitun kanssa.Työtarjous on ehdollinen, eli henkilön palkkaaminen tehtävään edellyttää myönteistä rahoituspäätöstä. Työssä voi aloittaa heti rahoituspäätöksen saavuttua, luultavimmin huhtikuun loppupuolella.

Laita cv ja hakemuksesi sähköpostilla anna.rautio@4h.fi viimeistään 11.4. Lisätietokyselyihin vastaillaan parhaiten arkisin klo 9-12, (toiminnanjohtaja Anna Rautio, p. 0449774297).