Avoin työpaikka: aikuinen 4H-ohjaaja haussa!

2.8.2021

EDIT: Työntekijä valittu!

Valkeakosken 4H-yhdistys etsii osa-aikaista aikuista 4H-ohjaajaa toteuttamaan yhdistyksen kerho- ja muuta toimintaa 40-50 % työajalla (15-20h/vko). Tehtävä on määräaikainen ja kestää syys- ja kevätkauden.

4H-ohjaajan tehtäviin kuuluu esim. alakouluikäisten kerhojen ohjaaminen ja kerhotoiminnan organisointi, syys- ja talvilomien päiväleirien suunnittelu, valmistelu ja ohjaaminen, sekä muut yhdistyksen tehtävät oman osaamisen mukaan (esim. koulujen metsätoiminnan järjestämistä, toimistotyötä, pihapalvelun asiakaspalvelutehtäviä). 4H-yhdistyksessä kerhoja ohjataan oman osaamisen pohjalta, eli ne voivat olla sisällöltään esimeriksi luonto-, kokki- tai vaikka ympäristötaidekerhoja.

Tehtävään valittavalla tulisi olla kokemusta lapsiryhmän ohjaamisesta ja innostusta kädentaitoja, luontoaiheita tai muuta kerhotoimintaan sopivaa sisältöä kohtaan. Alan koulutus tai kiinnostus alaa kohtaan katsotaan eduksi. Myös tietokoneen kanssa tulisi tulla toimeen, että toiminnan organisointi onnistuu. Arvostamme itsenäistä työotetta. Oma auto on työssä hyödyksi, sillä kerhopaikat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.

Palkkaus Neuvonta-alan TES:n mukaan, palkkaryhmä N1 tai N2 riippuen valittavan osaamisen mukaan muodostuvasta työnkuvasta.

Laita avoin hakemuksesi ja kerro meille mitä voisit tuoda toimintaamme!

Vastaamme tiedusteluihin parhaiten arkisin klo 9-15. Jätä viesti jos emme ehdi vastaamaan.

Toiminnanjohtaja Anna Rautio anna.rautio@4h.fi / 0449774297