Tue toimintaa

 

Voit tukea toimintaamme esimerkiksi:

 

  • Liittymällä jäseneksi tai kannatusjäseneksi

Jäsenmaksu on yksityisen ihmisen helpoin tapa tukea toimintaa.Yhdistyksen jäsenmaksu on 35€/jäsenmaksukausi. 70 euron perhejäsenmaksulla jäseniksi voivat liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat 6 vuotta täyttäneet. Jäsenmaksukausi on 1.9.-31.8. Lue lisää ja liity jäseneksi täällä

Kannatusjäseneksi voivat liittyä yritykset, muut yhdistykset ja yhteisöt. Kannatusjäsenmaksu on 100 €/ kausi. Jäsenmaksukausi on 1.9.-31.8. Lue lisää ja liity kannatusjäseneksi täällä

 

  • Tulemalla vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena voit auttaa itse tekemällä. Vapaaehtoiseksi voi tulla niin nuori kuin aikuinenkin. Vapaaehtoisena voit esimerksiksi ohjata kerhoa, kokata leireillä, auttaa tapahtumien järjestämisessä (esim. metsäpäivät, lystilauantai) tai toimia 4H-yrittäjän yritysohjaajana. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä sinulle hyvä tapa tulla mukaan!

 

  • Työllistämällä nuoren kodin tai pihan askareisiin

Nuorten työllistäminen on yksi toimintamme päätavoitteista. Kuka tahansa voi edesauttaa paikkakunnan nuorten työllistymistä tilaamalla nuoren kotiinsa vaikkapa nurmikkoa leikkaamaan tai pesemään ikkunat. Veloitamme työstä tehtyjen tuntien mukaan ja maksamme nuorelle taulukon mukaisen tuntipalkan tehdystä työstä. Nuoren voit tilata avuksesi Duuniringistä.

 

  • Yritys voi toimia sponsorina

Yrityksenä voitte toimia sponsorina esimerkiksi nuorten työllistämiseksi vanhainkotien ulkoiluavuksi ja pienimuotoisen viriketoiminnan järjestäjiksi, alakoulujen kierrätysaiheisten oppituntien pitäjiksi tai muihin yleishyödyllisiin tehtäviin. Lisäksi hankkeemme, joilla kehitetään nuorten työllistämistoimintaa ovat hyvä lahjoituskohde. Näin voitte olla mukana luomassa uusia työpaikkoja nuorille Valkeakoskella. Ota yhteyttä!