Seniorityö

Nuori voi senioreiden kanssa esimerkiksi ulkoilla, lukea lehtiä, muistella vanhoja aikoja tai vaikka pelata porukalla bingoa.

Työtä nuorelle, seuraa seniorille -projekti on ollut käynnissä syksystä 2014 alkaen.

 

Toimintaa ovat tukeneet:

Sääksmäen manttaalikuntasäätiö

Aito Säästöpankki

Luopioisten Säästöpankkisäätiö

Valkeakosken Asunnonvälitys LKV

GeoPiste Oy

Emso-Rakennus Oy

Minnan Kangasaitta

HS-Tec Oy

Lions Club Valkeakoski Apia

Lions Club Valkeakoski Rapola

sekä yksityiset lahjoittajat.

Suurkiitos lahjoittajille toiminnan mahdollistamisesta!

Työtä nuorelle, seuraa seniorille -toiminnassa Valkeakosken 4H-yhdistys kouluttaa nuoria vanhusten seuranpitäjiksi valkeakoskelaisiin vanhainkoteihin. Nuoret vierailevat Wäinämöisen, Tallikadun ja Kotikulman ryhmäkodeissa, joissa he voivat esimerkiksi muistella vanhoja aikoja tai lukea lehden vanhuksen kanssa. Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen ja saavat työstä palkkaa. 

Syyskauden 2017 ja kevätkauden 2018 rahoitus toiminnalle katetaan Luopioisten Säästöpankkisäätiön apurahalla, sekä Valkeakosken asunnonvälitys Oy:n lahjoituksella. Aiempina vuosia toimintaa ovat tukeneet useat paikalliset yritykset ja tahot.

Nuori, tule mukaan toimintaan!

Seniorityötoimintaan pääsevät mukaan 14-18-vuotiaat. Nuoret koulutetaan tehtäviin muutaman illan Seniorityökoulutuksessa, johon sisältyy myös vierailu vanhainkodissa. Uusia nuoria otetaan mukaan tarpeen mukaan n. kerran vuodessa.

Ilmoitamme aina erikseen avoimista paikoista. Seuraa ilmoitteluamme!

Lisätietoja:p. 046 5751324 tai valkeakoski [at] 4h.fi.

 

Lukuvuoden 2017-2018 seniorityötoiminta toteutetaan Luopioisten Säästöpankkisäätiön apurahalla ja Valkeakosken Asunnonvälitys Oy:n lahjoituksella.