Tilaa lahjakortti

Anna lahjaksi 4H-nuoren työpanos koti- tai pihatöihin tai ulkoiluseuraa ikääntyneelle!

 

Mikä olisikaan mukavampi lahja kuin siivottu koti, pestyt ikkunat tai lumenluonti pihalta, vaikka kerran viikossa! Nyt voit tilata meiltä lahjakortin, jonka saaja saa 4H-nuoren avuksi koti- tai pihatöihin haluamaksesi ajaksi.

Kortin saaja voi itse sopia haluamansa työt ja ajankohdan niiden tekemiselle. Työ tehdään asiakkaan omilla välineillä. Mikäli haluat, voi työ olla myös kotona tai vanhainkodissa asuvan vanhuksen ulkoiluapua tai muuta seuraa. Lahjakortti on voimassa seuraavan vuoden loppuun.

Voit myös lahjoittaa ostamasi tunnit valkeakoskelaisiin vanhainkoteihin, jolloin palkkaamme nuoria ulkoiluavuksi ikä-ihmisille. Tällöin kortin saaja saa ns. aineettoman lahjan. Hänen puolestaan on lahjoitettu ulkoiluapua vanhuksille.

Nuoren työtunnin hinta on 19e (sis.alv 24 %), joka kattaa kaikki nuoren palkkaamisen kulut. Työnantajavelvoitteet hoitaa 4H-yhdistys. Toimimme Valkeakosken alueella.

 

Tilaa lahjakortti haluamallesi tuntimäärälle oheisella lomakkeella. Lähetämme laskun ja lahjakortin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voimme lähettää halutessasi lahjakortin myös suoraan sen saajalle.

TILAA LAHJAKORTTI

*
*
*
*
*
*

Käytämme antamiasi henkilö- ja osoitetietoja vain lahjakortin ja laskun toimittamiseen. 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.